Aktiviteter

Medlemsträff – Den 23 Mars, Halmstad

Måndag – Den 23.e Mars kl 18:00

 

Restaurang Gastro Grön i Halmstad.

Välkommen! 

Webbinarium - Per Holknekt

 

Måndag – Den 30:e Mars kl 18:00

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. 

Medlemmar kan se webbinariet gratis. 

https://boon.tv/natverket-hallands-foretagare/per-holknekt-live-webbinarium 

Webb - Peter Alkeryd & Helgi Gudmundsson

Nya Förutsättningar kräver nya sätt att arbeta

 

 

 

 

Den senaste tidens utmaningar ställer nya krav på företag att snabbare än någonsin anpassa sig efter nya förutsättningar.

Stor som liten påverkas och varje företag måste hitta sin väg framåt bland både risker och möjligheter.Hur ska man tänka när allt är osäkert? Vad kommer att krävas framåt? Vilka är dina nästa steg?Utforska dina utmaningar i ett interaktivt webinar som fokuserar på att skapa trygghet och bra tankesätt framåt.

Du kommer få ta del av hur man tänker agilt (anpassningsbart) och bäst tar sig framåt när förutsättningarna är tuffa och komplexa.

Efter föredraget finns mycket att diskutera och fånga upp frågor. 

Webinariet leds av Peter Alkeryd och Helgi Gudmundsson.

Peter Alkeryd har senaste 10 åren jobbat med att coacha, utbilda och leda utvecklingsprocesser med både storbolag och start ups. Peter är certifierad professionell coach (ICF-PCC) och jobbar med ett stort fokus på att coacha företag inom strategi och ledarskap. Driver företaget Coach Halmstad.

Helgi Gudmundsson har i mer en 15 år utvecklat individer, team och organisationer främst inom områden ledarskap, kommunikation och utveckling av högpresterande team. Under de sista 5 åren har Helgi haft huvudfokus på att coacha och utbilda inom Agilt arbetssätt inom Ledarskap och HR.

Vill du delta? Mejla Mathias@Hallandsforetagare.se och sätt rubliken Nya förutsättningar kräver nya sätt att jobba