Aktiviteter

Välkommen till After Work, 16:e September, Halmstad

Kom och ta en bit mat eller något att dricka tillsammans med oss den 16:e september kl 18:00. Vi kommer vara på Anna-Kattis Delikatess & Catering, centralt i Halmstad. 

 

Vi bollar idéer, pratar planer för hösten och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra framåt.

 

Boka till Mathias@Hallandsforetagare.se –  Varmt Välkommen! 

Mot alla odds - 1:a Oktober, Kungsbacka

Välkommen till vackra Gottskär Hotell den 1:a oktober! Då har du som medlem möjlighet att ta del av den inspirerande föreläsningen ” Mot Alla Odds ”. Föreläsningen handlar om att tro på sig själv och sin idé. Att våga göra sitt bästa även när andra tvivlar, och framförallt, att fortsätta jobba mot sina mål trots tuffa motgångar. Föreläsningen hålls av:


Niklas Ivarsson, Spotifyveteran


Niklas Ivarsson har varit med sedan de tidiga dagarna på Spotify, då man hade tre rum och kök som kontor. Som ansvarig för musikkatalogen åkte Niklas jorden runt och försökte övertyga skivbolag och musikförlag att framtiden var ”gratis musik för alla”. 14 år senare har Spotify hundratals miljoner användare och växer i snabb takt över hela världen.Men allt har inte varit guld och gröna skogar. Niklas, som lämnade sin operativa roll 2016, ger en inblick i Spotifys otroliga historik och nutid. Han ger också sin syn på att bolagsbyggande till stor del beror på fokus, att ge allt för sin idé och att få andra personer med sig.


Tommy Mäkelä, Våga Satsa Vinn. 


Grundare av Våga Satsa Vinn .Trots sina diagnoser ADHD och Aspergers syndrom har Tommy alltid lyckats bemästra sina svårigheter, då han valt att fokusera på möjligheter framför hinder. Han har spelat hockey i USA Och varit verksamhetschef för ett utbildningsprojekt i ett av Sveriges största vårdbolag. Idag driver Tommy Våga Satsa Vinn, en verksamhet han själv grundat för att öka tillgängligheten i samhället för personer med olika funktionsvariationer.Han är förutom socialentreprenör och föreläsare numera också författare.” Självklart är du unik – en bok med 34 citat, en källa till motivation, ett verktyg för reflektion” är hans senaste projekt somhan arbetat med de sista åren vid olika tillfällen. Ett projekt som tagit tid eftersomhan har haft och än idag har stora svårigheter med att läsa och skriva .Tommy är dock en fighter som fokuserar på att det ska fungera, boken är ett bevis på detta.

______


Föreläsningen är helt Gratis för dig som medlem. 


Begränsat antal platser. 

Boka till Mathias@Hallandsforetagare.se 

Det går bra att boka för dig plus 1-2 personer om du vill bjuda med någon. 


Var? Gottskär Hotell, Landstormsvägen 31, 439 93 Onsala

När? Torsdag 1 Oktober 2020. Kl 19:00