Aktiviteter

Vi ser fram emot att träffas igen, så snart situationen tillåter kommer vi bjuda in till fysiska träffar, tills dess ses vi online.

Benny Törnqvist- 4 / 3 kl 18:00 ( Digitalt )

Så får du återkommande kunder! 

Benny Törnqvist, grundaren av Frilanscoachen har i olika roller jobbat med försäljning och kundvård i över 27 år.
 
Han brinner för att hjälpa sina kunder att få långsiktiga och lönsamma kundrelationer. 
Efter att ha mött kunder i hela sitt långa yrkesliv så har han många tips och råd för att få återkommande kunder – oavsett bransch.
 

I kvällens föreläsning får vi bland annat konkreta tips och inspiration om

Kundbemötande

Merförsäljning 

Återkommande köp

B2P – Det nya sättet att tänka om kundmötet

Kundservice 

Hur hittar vi “Det lilla extra”

Michel Laporte Godorn - 15/3 kl 18:00 ( Digitalt )

Varmt välkommen till den andra workshopen i samarbete mellan Vimentis.  För att nå verklig framgång med försäljningen i din position eller i ditt företag så krävs det att du förutom den säljtekniska kompetensen även har en tydlig säljstrategi som du agerar efter. I den här workshopen så kommer vi att gå igenom hur du kan tänka och arbeta med just din säljstrategi för att ta säljet till nästa nivå

 

Robert Kronberg- 23 / 3 kl 18:00 ( Digitalt )

Så håller du dig hållbar i pandemins spår

Vi kan inte blunda för hur pandemin påverkar oss som individer och organisationer där det är viktigare än någonsin att prioritera de anställdas hälsa. I dessa tider med permitteringar och mycket jobb hemifrån där folk är mera stillasittande, i högre grad mera isolerade och många upplever en högre ovisshet kring vardagen och livet så har flera studier visat att den mentala och fysiska ohälsan i samhället ökar kraftigt. 

Människan är ett vanedjur där vi instinktivt söker oss till de rörelser och positioner där vi är starka. Fundera t.ex. på om du har en favoritsida som du gärna står och hänger genom eller om det sätter sig i samma sida av ländryggen varje gång du får ont i ryggen. Fundera också på om du tror att det kan hänger ihop med var du mestadels får skador, smärta och spänningar. Tänk om du kan ändra ditt instinktiva rörelsemönster så att du naturligt belastar kroppen minimalt i vardagen. Detta kommer du få ett smakprov på i denna workshop. 

Genom innehållet så får du en ökad självmedvetenhet kring din egen kropp och dess svagheter/styrkor där Robert talar om vikten av hållbar träning och du får ta del av de övningar som din kropp verkligen behöver för att skapa balans. 

Workshopen innehåller en blandning av teori och praktik med fokus på vad det egentligen innebär att träna smart, vad som får din träning att bli hållbar, undvika smärta och onödiga spänningar samt en sänkt stressnivå. Nya insikter om den egna kroppen utlovas.

Du behöver inte byta om, vi rör oss på en liten yta (stående, mot vägg och liggande), alla kan vara med och du behöver inga hjälpmedel förutom ett träningsunderlägg, om du vill ha det, en vägg samt att du skall kunna se dig själv (använda en spegel eller mobilkamera som du kan ställa på en bra plats och rikta kameran mot dig själv) alt. att en vän kan kolla på dig i vissa delar av workshopen. 

Ledare i denna workshop är Robert Kronberg fd. häcklöpare med bl.a OS- och VM-finaler, EM-brons samt svenskt och nordiskt rekord på meritlistan. Idag jobbar han med träning, hälsa och friskvård i sitt företag kronBee. Robert är utbildad inom beteendevetenskap, specifik rörelseanalys och träning vid smärta.

 

Nordic Leadership Centre - 7/4 kl 18:00 ( Digitalt )

Mer information kommer inom kort

Christian Wollin - 15/4 kl 18:00 (Digitalt)

Vinn nya kunder i offentlig sektor! 

Är du nyfiken på att göra affärer med offentlig sektor men har inte kommit igång?

Här är möjligheten att snabbt få tillräcklig kunskap för att ta nästa steg mot att lämna anbud.

 

Ur innehållet:

  • Vilka är kunderna och hur hittar jag dem?
  • Vad innebär LOU?
  • Hur går det till att lämna anbud?
  • Vilka krav ställs på leverantören?
  • Fallgropar v/s framgångsfaktorer
  • Hur kommer man igång?
 

Vi avslutar med en frågestund där du kan ställa frågor till oss men även till övriga deltagare.

Webbinariet leds av Christian Wollin från B2G Research & Consulting AB.

Michel Laporte Godorn - 21/4 kl 18:00 ( Digitalt )

Storyselling 

Varmt välkommen till den tredje workshopen i samarbete mellan Vimentis. En av de mest effektiva säljmetodikerna som finns är storyselling. Många tänker att storyselling är att man börjar dra historier från höften och att det landar bra om man har en god ton bakom orden. Till viss del kan det kanske fungera men vad skiljer egentligen proffsen från amatörerna?  En story som berör och tar något abstrakt till verklighet för din målgrupp har ett mönster. En företagare/säljare bör ha flera varianter, anpassat för olika situationer att falla tillbaka till för att på ett så effektivt sätt som möjligt skapa  Vi hoppas att ni är laddade, för den här timman kommer bli riktigt fartfylld

Per Holknekt - Framflyttat pga restriktioner

På grund av rådande restriktioner är evenemanget framflyttat. 

Mer information kommer

Tack till Split Visions som hjälper oss med våra digitala sändningar!

Vi skapar en bättre vardag för människor.

Genom videokommunikation skapar vi avgörande interaktioner mellan människor, i ett ögonblick. Oavsett behov av läkare, bank, leverantör, kund eller kollega från en annan stad eller från andra sidan världen så skapas en interaktion som får användaren att känna sig som en del av det fysiska mötet i rummet när det som bäst behövs och utan bekostnad av tid, pengar eller miljö. En realtidskommunikation med högsta möjliga kvalitet genom lägsta möjliga bandbredd, öppet för alla att ansluta, oavsett vem- eller var användaren är, oavsett produkt- eller plattforms-leverantör, oavsett om det gäller ett fysiskt mötesrum eller en mobil enhet så möjliggör vi videokommunikation anpassad för vardagen. 

Marcus Englund