Aktiviteter

Nätverksskolan - 4/5 kl 18:00 ( Digitalt )

Syftet med nätverksskolan är att du som medlem ska få inspiration, tips och kunskap för att du ska kunna nyttja medlemskapets möjligheter på bästa sätt. Vårt mål är att du direkt ska kunna applicera verktygen som du får i nätverksskolan i din verksamhet och på så sätt skapa fler affärer, bättre samarbeten och mer fruktbara affärsrelationer. 

 

Nätverksskolan leds av Kristoffer Bergendahl, som har många års erfarenhet av att utbilda, coacha och föreläsa inom retorik, presentationsteknik, storytellning och nätverkande.

 

Varje tillfälle har ett unikt tema, men allting är kopplat till nätverkande. På premiären den 4:e maj är temat: ”Ta första steget – Från tanke till handling”. Efter workshopen delas du in i ett breakout-room tillsammans med tre till fyra andra medlemmar. På så vis får du både testa dina nya nätverkskunskaper och presentera ditt företag på ett effektivt sätt.

 

Upplägget för Nätverksskolan den 4:e maj kl 18:00:

 

• 18:00-18:10 Presentation av Kristoffer och Nätverksskolan

• 18:10-18:40 Workshopen ”Ta första steget – Från tanke till handling”

• 18:40-18:55 Breakout-rooms

• 18:55-19:00 Summering

 

Nätverksskolan återkommer den första tisdagen kl 18:00 varje månad under hela 2021.

Självklart är Nätverksskolan är helt kostnadsfri för dig som medlem.

Tack till Split Visions som hjälper oss med våra digitala sändningar!

Vi skapar en bättre vardag för människor.

Genom videokommunikation skapar vi avgörande interaktioner mellan människor, i ett ögonblick. Oavsett behov av läkare, bank, leverantör, kund eller kollega från en annan stad eller från andra sidan världen så skapas en interaktion som får användaren att känna sig som en del av det fysiska mötet i rummet när det som bäst behövs och utan bekostnad av tid, pengar eller miljö. En realtidskommunikation med högsta möjliga kvalitet genom lägsta möjliga bandbredd, öppet för alla att ansluta, oavsett vem- eller var användaren är, oavsett produkt- eller plattforms-leverantör, oavsett om det gäller ett fysiskt mötesrum eller en mobil enhet så möjliggör vi videokommunikation anpassad för vardagen. 

Marcus Englund