Medlemsförmåner

Medlemsförmåner som hjälper dig att bli mer framgångsrik

Att driva företag kan vara knepigt. Att få företaget att växa likaså. Många beslut måste tas inom många olika områden och då är det oftast en god idé att prata med en expert. För att hjälpa dig att ta bättre beslut och bli mer framgångsrik har vi tagit fram ett antal samarbeten med experter inom olika områden. Som medlem får du kostnadsfri rådgivning och coachning av dessa experter. 

15% rabatt på hela sortiment + din logo animerad i 50st olika versioner

Genom ett samarbete med Animerad Reklamfilm kan vi erbjuda dig 15% rabatt på hela deras sortiment + du får även din logo animerad i 50st olika versioner på köpet. 

Om Animerad Reklamfilm 

Animerad Reklamfilm har varit aktiva sedan 2012 med att hjälpa kunder att nå ut med deras budskap på snabbast möjliga sätt, nämligen animerad reklamfilm. Under den här tiden har de gjort filmer till mer än 500+ företag i Sverige och Norden. Några välkända företag som de arbetat med är till exempel IKEA, Unibet, Visma och NCC. 

Kontakt

Mikael Hamrin
0709 67 96 68
mikael@animeradreklamfilm.se 

Mer om Animerad Reklamfilm

45 minuters fritt inledande samtal om ditt varumärkesarbete + rabatterat abonnemangspris på varumärkesplattformen WonderBrand Academy

45 minuters fritt inledande samtal om ditt varumärkesarbete + rabatterat abonnemangspris om 995 kr/mån (ord.pris 1195 kr/mån) på varumärkesplattformen WonderBrand Academy

WonderBrand Academy är den digitala plattformen där du får hela verktygslådan för att bygga grunden till ditt varumärke, skapa identiteten samt ladda kommunikationen med rätt värden och budskap. Dessutom får du ovärderliga kunskaper kring implementeringsprocessen och hur du på sikt håller ditt varumärke relevant och levande. Det är ett digert arbete, men i vårt digitala verktyg kommer du snabbt framåt och sparar både tid och kostnader.

 

Framgångsrika varumärken är ingen slump. Bakom de varumärken som på håll känns självklara ligger alltid ett hårt och idogt arbete med ett strategiskt fokus och givna direktiv. Grunden till ett varumärke som håller vad det lovar och genererar resultat är en solid och hållbar strategi som rymmer såväl interna som externa perspektiv.

WonderBrand Academys mission är att bidra till att skapa starka varumärken som kommer sig utav värderingsstyrda organisationer. Vi vet att starka varumärken skapas inifrån och genom att koppla beslutsfattare och medarbetare närmare varandra, stärks varumärket internt och därigenom externt. Genom att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet bidrar vi till att fler bolag blir mer harmoniska, lönsamma och hållbara – därmed konkurrenskraftiga på en allt tuffare marknad.

 

Kontakt


Peter Lundqvist

peter@wonderbrandacademy.se

0703 45 56 98

Läs mer om WonderBrand Academy

Helt kostnadsfritt testa att förbättra ditt företags lönsamhet med Imrofys webbprogram i 30 dagar

Genom ett samarbete med Improfy kan vi nu erbjuda dig att helt kostnadsfritt testa att förbättra ditt företags lönsamhet med hjälp av Improfys webbprogram under 30 dagar. 

Om Improfy

De senaste 15 åren har Improfy utvecklat ett unikt molnbaserat program som på ett effektivt sätt gör det möjligt att genomföra management consulting online. Det är ett vinnande koncept som ger kunderna affärsutveckling online till ett attraktivt pris. Programmet passar företag i alla branscher med 0-50 anställda.

 

Kontakt

Tobias 

+46 (0) 317 97 19 40

info@improfy.se 

Läs mer om Improfy

Få en helt GRATIS förstudie för SEO

Genom ett samarbete med Boostr kan vi nu erbjuda dig en helt kostnadsfri förstudie för SEO. 

Om Boostr

Boostr har mångårig erfarenhet inom områdena SEO/sökmotoroptimering, Google Ads och webbutveckling. Där grunden till företaget föddes i Jönköping. Anledningen är enkel, vi vill göra skillnad för våra kunders digitala närvaro med aktiviteter som skapar värde här och nu men även på sikt.

 

Vi är en långsiktig, stabil, transparent och kvalitetssäkrad partner oavsett vilken bransch du är verksam inom. Vi arbetar uteslutande med sökord som har en bevisad sökvolym och är relevant till er kärnverksamhet.

 

Psst. Du vet väl om att du kan testa din webbplatskvalité direkt på vår hemsida helt gratis? https://boostr.se 

 

Kontakt

Victor 

0733 95 37 07

victor@boostr.se 

Läs mer om Boostr 

Få 30% rabatt på utbud och tjänster + 12 månaders fri hosting vid köp av hemsida.

Genom ett samarbete med Profit Media kan vi nu erbjuda dig 30% rabatt på deras utbud och tjänster + 12 månader fri hosting i Profit Medias hemsidebyggarverktyg och hostingverktyg Profit Builder vid köp av hemsida.

Profit Media skapades med en vision om att ta bort allt krångel och all onödig risk med digital marknadsföring och hjälpa små och stora företag att kunna fokusera på det ni älskar och det ni är bäst på, samtidig som ni har en trygg partner som hjälper er växa i en digital värld.

Se mer om Profit Builder här: www.profitbuilder.cloud

Kontakta

Filip Gustafsson filip.gustafsson@profitmedia.se

Carolina Möller carolina.moller@profitmedia.se 

Läs mer om Profit Media

Få 3 kostnadsfria samtal för att komma ingång med en medarbetares självledarskap

Genom ett samarbete med Nordic Life Management kan vi nu erbjuda dig helt kostnadsfritt tre samtal för att komma igång med någon av dina medarbetares självledarskap.

Vi ser välmående personal som tar ansvar och lägger fokus på rätt saker som den viktigaste nyckeln till framgång.

 

2023 räcker det inte längre med gymkort. Vår hälsa påverkas av både det fysiska och psykiska, och båda spelar en viktig roll för hur vi mår och presterar på jobbet. Vi hjälper människor med att lära känna och förstå sig själva på djupet vilket är en förutsättning för det inre ledarskapet eller självledarskap.

 

Vi på Nordic Life Management arbetar med självledarskap på framförallt två sätt:

  • Ny som chef – den som precis tagit steget till att leda andra och som därför behöver extra stöttning och trygghet i att landa i sin nya roll, parallellt med att utveckla sitt yttre ledarskap.

  • Young professionals – medarbetare som du vill stötta genom utveckling på både ett personligt och professionellt plan.

Detta ingår i vårt kostnadsfria erbjudande till dig som medlem: Ett uppstartsmöte där vi definierar nuläge och önskade utvecklingsområden (30min) samt två ytterligare samtal där vi arbetar vidare med önskade utvecklingsområden (2x60min).

 

Om mig

Mitt namn är Emma Angelroth och jag har sedan 2014 arbetat som managementkonsult på bolag som Milega och Ernst & Young i Göteborg. I mitt arbete har jag framförallt arbetat med styrelse eller ledningsgrupp genom att leda workshops, strategi-och affärsutveckling, förändringsledning och/eller projektledning. Jag har på nära håll sett vikten av att kombinera den inre utvecklingen med den yttre kompetensutvecklingen, då de största hindren för utveckling ofta sitter i vårt egna huvud. För att bättre förstå dessa inre hinder utbildade jag mig även till samtalsterapeut.

 

Är du redo att investera i dina medarbetare och ser det som en viktig del i ditt bolags framgångar? Boka ett första samtal i kalendern här eller maila mig på emma@nordiclifemanagement.com 

 

Läs med här!

Få 10% rabatt vid bokning av friskvårdande företagsevent + 50% valfri egen klass att prova på

Genom ett samarbete med BEAS Gongyoga kan vi nu erbjuda ditt företag 10% rabatt vid bokning av utvalda friskvårdande företagseventen (se längre ner) samt 50% på valfri egen klass att prova på yoga, gong under pågående termin.

 

Välj mellan följande friskvårdande företagsevent (minst 10 personer):

(Ord 220kr/per plus moms)

 

• FLYoga med svävande gongvila (Max 10 personer på FLYogan )

• GongBad (ljudupplevelse, avslappning till många gongar, klangskålar mm)

• GongQiGong ( QiGong med GongAvslappning )

• SoundYoga (härlig yoga med inslag av ljud från olika instrument, röst och gongvila)

 

(Nedanstående ord pris 790kr/pers plus moms)

•GongYoga Skog&Sjö Adventure (sinnenas promenad, jordning, bad, SUPyoga, trädyoga tex)

 

Kontakta Beatrice på info@beasgongyoga.com 

 

Läs mer här!

Få 10% rabatt på samtliga behandlingsupplägg

Genom ett samarbete med MedFacilis kan vi nu erbjuda dig 10% rabatt på deras samtliga behandlingsupplägg. 

Vi är MedFacilis, ett företag som bedriver överviktsbehandling med hjälp av den nya generationens läkemedel. Vi är ett team av läkare, sjuksköterskor, farmaceuter och dietister som tillsammans arbetar för att ge våra klienter de bästa förutsättningarna att nå sin målvikt och att sedan behålla den.

 

Vi samarbetar även med fysioterapeuter, psykologer och personlig tränare där behov finns för det.

 

Vår tjänst är nätbaserad, men vi värderar det personliga mötet, vilket sker genom videosamtal. All behandling sker på vetenskaplig grund efter en noggrann bedömning av patientens hälsostatus.

 

Kontakta oss på www.medfacilis.se eller info@medfacilis.se

 

Läs med här!

Få 10% rabatt på Microsoft 365 licenser + 1h konsultation

Genom ett samarbete med Ampliosoft kan vi nu erbjuda dig 10% rabatt på alla Microsoft 365 licenser + 1h gratis konsultation.

Ampliosoft är en IT-konsultbolag med fokus och expertis inom det moderna arbetsplatsen.

Med över 200 000 hanterade enheter och 100 000 migrerade postlådor genom åren av våra konsulter, kan vi garantera kunskap och kvalitet med varje projekt.

Kontakta Adrian Raduti

adrian@raduti@ampliosoft.com

0735 34 58 68

Läs mer här!