Om oss

Vilka är vi?

Nätverket Hallands Företagare är det personliga nätverket för företagare från hela Halland. Oavsett om du precis startat ditt företag eller varit verksam i decennier är du välkommen till oss. I nätverket finns hantverkare, konsulter, butiksägare, akademiker, programmerare, salongsägare, fotografer, restaurangägare och många andra. 

" Nätverket Hallands Företagare är skapat med syfte att hjälpa företagare från hela Halland att mötas, utbyta kunskap och inspireras tillsammans "

Att driva företag  kan vara fantastiskt, utvecklande, inspirerande och öppna upp för stora möjligheter, men det kan också vara utmanande, stressande, kännas svårt och ibland ensamt. I båda fall har vi allt att vinna på att hjälpa varandra. 

Jag som startade nätverket heter Mathias Persson. Det var efter en period som reporter och mediasäljare, som jag såg ett mönster av utmaningar hos många småföretagare. Jag fick en vision av ett nätverk av företagare från hela Halland där syftet är att skapa nya genuina relationer, få ny användbar kunskap och inspireras tillsammans. 

Sedan nätverket fick sin första medlem den 8:e september 2018 har vi vuxit till över 150 medlemmar. Vi har arrangerat en medlemsträff i månaden och med jämna mellanrum även större  föreläsningar med välkända entreprenörer som talare och 100-160 besökare. Från Januari 2020 är vi två personer som arbetar för att utveckla nätverket vidare. 

 Varmt välkommen – Tillsammans lyfter vi varandra! 

// Mathias & Maria  

 

Detta får du som medlem:

NÄTVERKSTRÄFFAR

Som medlem får du inbjudningar till alla våra aktiviteter och evenemang. En bra möjlighet att träffa andra företagare och företagsledare från hela länet, och ibland även lyssna på välkända föreläsare tillsammans. 

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem kan du ta del av mängder med bra erbjudanden hos andra medlemsföretag. 

Visa bara upp ditt medlemskort när du handlar. 

NYA KUNDER

Som medlems syns ditt företag här på hemsidan. 

Här syns även ert erbjudande till andra medlemmar med en länk direkt till er hemsida.