Om oss

Vilka är vi?

Nätverket Hallands Företagare riktar sig till små och medelstora företag från alla branscher och alla delar av länet. Vi är nätverket för dig som vill lyfta din verksamhet och förstått möjligheterna i att samarbeta. Nätverket står på två ben. Det sociala och det ekonomiska. Med jämna mellanrum arrangerar vi olika former av nätverksträffar. Dessa kan både vara en afterwork på stan eller större evenemang med inspirerande talare. Som medlem får du inbjudningar till alla våra träffar. Vårt ekonomiska samarbete innebär att alla medlemmar ger varandra någon form av erbjudande.Vad du bidrar med för erbjudande bestämmer du. Vanligast är 10-20% rabatt på ordinarie priser.

" Nätverket Hallands Företagare är skapat med syfte att hjälpa företagare från hela Halland att mötas, utbyta kunskap och inspireras tillsammans "

Jag som driver Nätverket Hallands Företagare heter Mathias Persson. Jag är 24 år och bor i Halmstad. Mina stora passioner är golf, ljudböcker och företagande. 

Sommaren 2018 arbetar jag  som reporter & säljare på ett tidningsmagasin som nischat sig mot småföretagare. Jobbet består av att sätta ihop reportage och sälja en kompletterande  annons. 

Intresset för företagande har alltid funnits där, men efter otaliga intervjuer med dessa riktiga företagare tänds en gnista inom mig och en boll sätts i rullning. 

Företagande kan vara fantastiskt, spännande, lärorikt, väldigt roligt & öppna oväntade dörrar. Men det kan också vara krävande, ensamt, svårt & ibland kännas hopplöst. Därför behöver vi varandra. Både i med & motgång. 

Jag vill skapa något långsiktigt och något som alla som vill, har möjlighet att bli en del av. Min vision är ett nätverk av företagare från hela Halland som vill mötas,   utbyta kunskap och inspireras tillsammans. Tillsammans kan vi lyfta varandra. 

 Varmt välkommen!  

 

Detta får du som medlem:

NÄTVERKSTRÄFFAR

Som medlem får du inbjudningar till alla våra aktiviteter och evenemang. En bra möjlighet att träffa andra företagare och företagsledare från hela länet, och ibland även lyssna på välkända föreläsare tillsammans. 

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem kan du ta del av mängder med bra erbjudanden hos andra medlemsföretag. 

Visa bara upp ditt medlemskort när du handlar. 

NYA KUNDER

Som medlems syns ditt företag här på hemsidan. 

Här syns även ert erbjudande till andra medlemmar med en länk direkt till er hemsida. 

Medlemsavgift

600 kr / år