Om oss

Vilka är vi?

Nätverket Hallands Företagare riktar sig till små och medelstora företag från alla branscher och alla delar av länet. Vi är nätverket för dig som vill lyfta din verksamhet och förstått möjligheterna i att samarbeta. Nätverket står på två ben. Det sociala och det ekonomiska. Med jämna mellanrum arrangerar vi olika former av nätverksträffar. Dessa kan både vara en afterwork på stan eller större evenemang med inspirerande talare. Som medlem får du inbjudningar till alla våra träffar. Vårt ekonomiska samarbete innebär att alla medlemmar ger varandra någon form av erbjudande.Vad du bidrar med för erbjudande bestämmer du. Vanligast är 10-20% rabatt på ordinarie priser.

"Syftet med Nätverket Hallands Företagare är att göra ditt liv som företagare lite lättare och mycket roligare"

Mitt namn är Mathias Persson.  Sommaren 2018 arbetade jag som mediasäljare för ett tidningsmagasin som framförallt riktat in sig på
småföretagande. I rollen ingick att åka ut till företag från olika branscher, genomföra intervjuer och sälja annonser. Det var ett fantastiskt arbete på många sätt. Jag har alltid varit intresserad av entreprenörskap. Men det var under tiden som mediasäljare, när jag fick träffa alla dessa småföretagare som jag verkligen förstod vikten av samarbeten. Ingen av alla som jag träffat har lyckats bli framgångsrika på egen hand. 

På ett sätt kändes det väldigt tråkigt att mitt jobb som säljare var klart när annonsordern signerad. När jag hade fått höra historien bakom företaget. Det omsorgsfullt valda namnet, tankarna inför uppstart, det extremt hårda jobbet som krävdes för att komma igång, hur det kändes att helt lämna sin gamla anställning, riskera alla sina ägor för möjligheten att göra något man tycker om, och i flera fall även anställa själv. 

Jag förstod även vikten av att ständigt hålla koll på utgifterna. Att driva företag innebär ofta en stor frihet, men därtill kommer även en del risker. Det bästa sättet att skydda sig är med låga men framförallt välvalda utgifter. 

Med dessa saker i tankarna lades grunden för vad som skulle bli Nätverket Hallands Företagare. Ett affärsnätverk med kunskap och resultat i fokus. Kunskap står i fokus eftersom det är nödvändigt för att driva en framgångsrik verksamhet.  Genom regelbundna träffar där medlemmar kan utbyta kunskap och erfarenheter med varandra kan alla bli vinnare. Resultat står i fokus eftersom det är nödvändigt för att driva en verksamhet. 

Genom medlemsförmåner och medlemskort så att medlemmar enkelt kan hålla koll på antal nya kunder och sparade pengar blir det lätt att
mäta resultaten av ett medlemskap.

 Nätverket Hallands Företagare är grundat med syfte att göra ditt liv som företagare lite lättare och mycket roligare. 

 Varmt välkommen!  

Detta får du som medlem:

NÄTVERKSTRÄFFAR

Som medlem får du inbjudningar till alla våra aktiviteter och evenemang. En bra möjlighet att träffa andra företagare och företagsledare från hela länet, och ibland även lyssna på välkända föreläsare tillsammans. 

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem kan du ta del av mängder med bra erbjudanden hos andra medlemsföretag. 

Visa bara upp ditt medlemskort när du handlar. 

NYA KUNDER

Som medlems syns ditt företag här på hemsidan. 

Här syns även ert erbjudande till andra medlemmar med en länk direkt till er hemsida. 

Medlemsavgift

600 kr / år