Reportage

Timmy Bengtsson

Jag heter Timmy Bengtsson och jag driver företaget TB Visuals. Skapa har alltid varit ett oerhört stort intresse för mig sedan barnsben. För cirka två år sedan valde jag att hålla på med film och foto, någonting som har växt mer och mer med tiden.

Jag jobbar med att skapa musikvideos, reklamfilmer, kortfilmer m.m.

I mina ögon borde alla företag, stora som små rikta sig mot rörlig media och marknadsföring med tanke på den tid vi lever i där sociala medier styr väldigt mycket.

“Jag är väldigt glad över att få vara medlem i Nätverket Hallands Företagare och få se alla dessa fina företag som finns med i nätverket. Kolla gärna min hemsida för tidigare jobb. Hoppas vi hörs av snart!”

Madelene Jigsjö

Havet, skogen, blommor, familj, vänner och långa gapskratt gör mig lycklig.

Jag heter Madelene Jigsjö och jag driver mitt företag strax utanför Varberg. Efter flera år på andra platser har jag hittat hem igen. Det känns helt fantastiskt.

Med en bakgrund inom event och marknadsföring tog jag steget att utbilda mig till florist. Sommaren 2018 startade jag mitt egna företag @blomtind .

Jag skapar vackra kreationer av blommor och grönt till både företag och privatpersoner. Tex bröllop, workshop, begravning och blomsterprenumeration. Under detta år har jag börjat odla mina egna blommor. Från frö och knöl till vackra blommor.

För mig är det viktigt att följa säsongerna och ha ett nära miljötänk genom alla processer. Framåt vill jag utveckla mitt företag och skapa mer nytta av min bakgrund inom marknadsföring.

“Att vara med i Nätverket Hallands Företagare är ett solklart bra val. Nätverkande och företagande går hand i hand. Genom nätverket har jag både träffat likasinnade, fått en mängd inspiration och skapat affärer. Hoppas vi ses framöver!”

Josefine Axelsson

Jag har alltid inspirerats av människor! Personliga berättelser och saker som präglat dem genom livet.

Jag har även alltid älskat att skapa med färg och form. Så när det var dags att välja yrke så var frisör ett givet val för mig.

Jag gjorde färdigt min frisörutbildning 2008. Och efter ca 3år som anställd i Göteborg flyttade jag och min sambo till Halmstad. Ny stad, nya möjligheter!

Drömmen om att driva egen salong infann sig 2011, då endast 23år gammal.

Då som ensam i företaget och nu med 3 anställda.

Natur och miljö ligger mig varmt om hjärtat, så på fritiden spenderar jag mycket tid i min trädgård ( med min lilla son och min sambo) där jag odlar både blommor och ätbara saker.

Mitt intresse av natur har även speglat sig i mitt jobb, där vi valt att arbeta med skonsamma naturliga färger och produkter. Och arbetar ständigt med hållbarheten i företaget.

“Jag tror och tänker att alla mår bra av att utvecklas, att aldrig bli fast och stanna av. Både som person och som företagare.

Därför är en viktig del i min utveckling att träffa andra företagare och inspireras av deras företagande och personliga berättelse. Tack för att jag får vara en del av detta nätverk!”

Amanda Hajney

Mitt namn är Amanda Hajney och jag driver sedan 2008 enskilda firman Buddy Boy Productions, som erbjuder olika tjänster inom medieproduktion. 

Från början sysslade jag mest med film men med åren har jag gått till att främst fokusera på ordet och dess budskap. Detta innebär att mina dagar oftast går ut på att skriva texter och läsa in voice overs. Jag är bland annat chefredaktör och skribent för magasin Vamé vilket alltid är ett omväxlande och kul uppdrag.

Mina voice overs, vilket enkelt kan översättas till röstpåläggning, kan innefatta allt från telefonväxlar till reklamfilmer. Ni kan också höra min röst i många appar och spel för barn och en och annan ljudbok, och mina kunder är spridda över hela världen.

Att driva eget ger mig friheten att själv styra mina arbetstider och det passar mig perfekt eftersom jag också försöker pussla ihop vardagen med man och tre barn.

” Eftersom jag även mestadels jobbar hemifrån så är Nätverket Hallands Företagare ett bra sätt för mig att träffa andra ”kollegor” inom företagsvärlden. Jag tycker om att nätverket är så brett och inte bara fokuserar på en bransch, det ger möjligheter att knyta kontakter med människor jag kanske annars aldrig hade mött “.

Välkommen att kontakta mig om ni behöver hjälp med content eller annan text och självklart även en voice over till just ert projekt.